Adrie van Werd

Op vrijdag, 16 februari 2019, is onze nieuwe percussie instructeur aan de slag gegaan. Na een selectieronde en een proefdirectie is Adrie van Werd (54) uit Gorinchem aangesteld.

Na zijn studie slagwerk aan het Rotterdams conservatorium kwam Adrie al snel in de theaterwereld terecht waar hij o.a. met Herman van Veen, Simone Kleinsma en Paul van Vliet op tournee ging. Verder speelde hij in tal van musicals en theaterproducties. Op het ogenblik heeft hij een eigen drumschool te Gorinchem genaamd ‘De Drumschool’ en geef hij instructie aan slagwerkgroep K.N.A. Nieuwpoort en is hij dirigent bij Graafstrooms Fanfare.

Adrie gaat met onze percussiegroep aan de slag om een modern, afwisselend programma neer te zetten met onderscheidende elementen. Zijn kwaliteiten op het gebied van percussie instructie in combinatie met zijn kennis van de theaterwereld zullen hier goed van pas komen.

Adrie draagt tevens zorg voor de opleiding van onze percussieleerlingen. Zij krijgen een atractief programma voorgeschoteld waarbij direct bij aanvang individuele lessen gecombineerd zullen worden met groepsactiviteiten.

Adrie heeft ook een eigen site: De Drumschool.